Extreme fit workout

De Outdoor Work-Out

Outdoor work-out is een groepstraining die ontwikkeld is door Lamers Sport en Lifestyle. Verschillende trainingsprincipes vanuit de conditietraining, bootcamp, krachttraining en crossfit komen samen in deze complete work-out.

De Outdoor Work-Out is ideaal voor de sporter die wil werken aan zijn/haar uithoudingsvermogen, kracht/uithoudingsvermogen en kracht. Door verschillende trainingsmethodes, theorieën, ervaringen en trainingswetten samen te laten komen, helpt de Outdoor Work-Out jou naar een hoger niveau.

Je bent individueel in de groep bezig, maar de hele work-out draait om het teamgevoel. Samen trainen, samen doorbijten, samen motiveren en het belangrijkste: samen krachtiger en sterker worden. Tijdens deze work-out train je maximaal, maar wel binnen je eigen grenzen. Door de expertise van de trainer is het mogelijk om elke trainingsvorm op aangepast niveau aan te bieden.

Trainingsinformatie

Bij Outdoor Work-out wordt getraind in de buitenlucht in Gendt en omgeving. Tijdens de training maken we gebruik van zowel de omgeving als trainingsmaterialen.

Bij de trainingen zit je niet vast aan een abonnement of incasso. Je betaalt alleen voor de trainingen die je volgt.

Benieuwd of het iets voor jou is? Stuur dan een mail naar info@lamerssportenlifestyle.nl

Locatie en Trainingsmomenten

De work-outs:

Gendt (Galgendaal 26a):

  • Maandag 19.00 uur
  • Maandag 20.00 uur
  • Woensdag 19.00 uur
  • Zaterdag 09.00 uur